Limburg

Receptiemedewerker – Venlo

Introductie Ben jij een ervaren receptiemedewerker in de tandheelkunde en op zoek naar een baan voor 3 a 4 dagen per week in Venlo? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Preventie-assistent – Maastricht

Introductie Ben jij een preventie-assistent en op zoek naar een baan in Maastricht Centrum en Scharn? Wij willen ons team graag uitbreiden!

Paro-preventie assistent – Maastricht

Introductie Ben jij een paro preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 2 a 3 dagen per week in Maastricht locatie Heerderrein? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Mondhygiënist – Maastricht

Introductie Dental Clinics Maastricht locatie Heerderrein is op zoek een mondhygiënist! We hebben ruimte voor 2 a 3 dagen in de week.

Mondhygiënist – Maastricht

Introductie Dental Clinics Maastricht locatie Heerderrein is op zoek een mondhygiënist! We hebben ruimte voor 2 a 3 dagen in de week.

Mondhygienist – Heerlen

Introductie Wij willen al onze patiënten een gezonde en stralende lach geven. Want lachen is leven! Wil jij ons hierbij helpen? Wij zijn voor ons team in Heerlen ter uitbreiding op zoek naar een mondhygiënist voor 2 dagen per week.

Tandarts – Heerlen

Introductie Voor onze praktijk in Heerlen zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen in de week!

Tandartsassistent – Heerlen

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 3 dagen per week in Heerlen? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandartsassistent – Stramproy

Introductie Wil jij aan de slag bij een moderne tandartsengroepspraktijk waar volop ruimte is voor ontwikkeling? Sta je aan het begin van je carrière of wil je graag een volgende stap zetten? Dan maken wij graag kennis met jou! We zijn op zoek naar een assistent voor 16 tot 38 uur per week! 

Tandartsassistent – Maastricht

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 38 uur per week in Maastricht locatie Centrum? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!