Nederland

Tandartsassistent – Rolde

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan als oproepkracht in Rolde? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Receptiemedewerker – Oss

Introductie Ben jij een receptiemedewerker en op zoek naar een baan voor 4 dagen per week in Oss? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandarts – Leidschendam

Introductie Voor onze moderne praktijk in Leidschendam zijn we op zoek naar een tandarts voor 3 dagen in de week, voor de maandag, dinsdag en vrijdag.

Preventie-assistent – Houten

Introductie Ben jij een preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 2 a 3 dagen per week in Houten? Wij willen ons team graag uitbreiden!

Mondhygiënist – Hedel

Introductie Voor Dental Clinics Hedel zijn wij op zoek naar een mondhygiënist voor 2 dagen per week. 

Paro preventie-assistent – Apeldoorn

Introductie Ben jij een paro preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 28 uur per week in Apeldoorn? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Preventie-assistent – Leusden

Introductie Ben jij een preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 2 tot 5 dagen per week in Leusden? Wij willen ons team graag uitbreiden!

Mondhygiënist – Apeldoorn

Introductie Dental Clinics te Apeldoorn heeft plek voor een mondhygiënist! We hebben ruimte voor 2 a 4 dagen in de week.

Preventie-assistent – Amersfoort

Introductie Ben jij een preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 2 tot 5 dagen per week in Amersfoort? Wij willen ons team graag uitbreiden! Minder dagen is in overleg ook mogelijk.

Preventie-assistent – Apeldoorn

Introductie Ben jij een preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 28 uur per week in Apeldoorn? Wij willen ons team graag uitbreiden!