Noord-Brabant

Mondhygiënst – Best

Introductie Voor onze praktijk in Best hebben we ivm het vertrek van een collega ruimte voor een mondhygiënist voor 1 tot 3 dagen in de week, dagen in overleg.

Praktijkmanager – Eindhoven

Introductie Voor onze 9 kamer praktijk in Eindhoven zijn wij op zoek naar een daadkrachtige praktijkmanager voor 3 tot 4 dagen per week.

Tandarts – Tilburg Amazone

Introductie Wij zijn voor Dental Clinics Tilburg Amazone op zoek naar een nieuwe tandarts voor 2 dagen in de week.

Tandarts – Breda

Introductie Voor onze praktijk(en) in Breda zijn wij op zoek naar een ervaren tandarts. Er is ruimte op alle dagen, van maandag t/m vrijdag.

Mondhygiënist – Eindhoven

Introductie Wij bieden complete mondzorg voor het hele gezin en vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons op hun gemak voelt. Daarom zoeken we een leuke collega die ook goed met kinderen en angstige patiënten kan omgaan. Kun jij je hierin vinden? We hebben ruimte voor een mondhygiënist voor 3 tot 5 dagen per… Lees verder

Tandarts – Breda Princenhage

Introductie Voor onze gezellige praktijk in Breda, locatie Princenhage, zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen tot 5 dagen per week. Alle dagen per week zijn mogelijk!

Tandarts – Oss

Introductie Voor onze nieuwe, groeiende praktijk in Oss zijn we ter uitbreiding van ons jonge en gedreven team op zoek naar een tandarts voor 2 of 3 dagen per week. Bij ons geen hiërarchie; je krijgt de vrijheid om je eigen ideeën te opperen en we werken overal samen aan. Beschikbare dagen zijn woensdag, donderdag,… Lees verder

Tandartsassistent – Oudenbosch

Introductie Bij Dental Clinics Oudenbosch zijn we op zoek naar een tandartsassistent voor 2-3 dagen per week! Dagen zijn in overleg.

Preventie-assistent – Tilburg Reeshof

Introductie Bij Dental Clinics Tilburg Reeshof zijn we op zoek naar een preventie-assistent die ons gezellige team komt versterken! We zoeken iemand voor woensdag en de vrijdagochtend. Eventueel meer uren in overleg!