Noord-Holland

Tandartsassitent – Huizen

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 5 dagen per week in Huizen? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Mondhygiënist – Weesp

Introductie Wij willen al onze patiënten een gezonde en stralende lach geven. Want lachen is leven! Wil jij ons hierbij helpen? Wij zijn op zoek naar een mondhygiënist die ons team in Weesp voor 2 tot 3 dagen per week komt versterken bij voorkeur op de dinsdagavond, donderdagmiddag en -avond en de vrijdag.

Tandartsassistent – Purmerend Weidevenne

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor ongeveer 20 uur per week in Purmerend? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandarts – Huizen

Introductie Voor onze praktijk in Huizen zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 tot 4 dagen per week, beschikbare dagen in overleg.Ons team bestaat uit jong en oud. We zijn betrokken bij elkaar en springen voor elkaar in. Flexibiliteit wordt dan ook gewaardeerd. Door de verbondenheid en de no-nonsense instelling heerst er een… Lees verder

Tandartsassistent – Haarlem

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor minimaal 24-38 uur per week in Haarlem? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Receptiemedewerker / administratief medewerker – Amsterdam

Introductie Ons gezellige team bestaat uit een mooie mix van collega’s: jong en oud, lang in dienst en pas begonnen, ervaren en net afgestudeerd. We steken elkaar graag aan met positiviteit en hebben een passie voor tandheelkunde en de zorg voor patiënten en de collega’s onderling. Pas jij hierbij? Dan ben jij de receptiemedewerker voor… Lees verder

Tandartsassistent – Amsterdam

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 16 uur per week in Amsterdam? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Paro preventie-assistent – Amsterdam

Introductie Ons gezellige team bestaat uit een mooie mix van collega’s: jong en oud, lang in dienst en pas begonnen, ervaren en net afgestudeerd. We steken elkaar graag aan met positiviteit en hebben een passie voor tandheelkunde en de zorg voor patiënten en de collega’s onderling. Pas jij hierbij? Dan ben jij de paro preventie-assistent… Lees verder