Overijssel

Tandartsassistent – Nijverdal

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 4 dagen per week in Nijverdal? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Paro preventie assistent – Zwolle

Introductie Ben jij een paro preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 2 dagen per week in Zwolle Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandartsassistent – Zwolle

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 3 dagen per week in Zwolle? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Preventie assistent – Zwolle

Introductie Ben jij een preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 4 dagen per week in Zwolle? Wij willen ons team graag uitbreiden!

Tandarts – Enschede

Introductie Bij Dental Clinics Enschede zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 tot 3 dagen per week!

Tandarts – Zwolle

Introductie Werk jij graag in een grote praktijk omringd door de nieuwste technologieën? In ons prachtige monumentale pand in het centrum van Zwolle hebben we momenteel ruimte voor een tandarts voor 2 tot 4 dagen in de week. 

Tandarts – Almelo

Introductie Bij Dental Clinics Almelo zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week! Bij voorkeur ben je beschikbaar op donderdag en vrijdag.

Mondhygiënist – Zwolle

Introductie Wij willen al onze patiënten een gezonde en stralende lach geven. Want lachen is leven! Wil jij ons hierbij helpen? Wij zijn op zoek naar een mondhygiënist die ons team in Zwolle voor 2 tot 3 dagen per week komt versterken. Dagen zijn in overleg.