Utrecht

Receptiemedewerker – Bilthoven

Introductie Bij Dental Clinics Bilthoven zijn we op zoek naar een receptiemedewerker. Bij voorkeur ben je beschikbaar voor 2 á 5 dagen per week!

Tandartsassistent – Bilthoven

Introductie Bij Dental Clinics Bilthoven zijn we op zoek naar een ervaren tandartsassistente of een receptiemedewerker/omloopassistente die de ambitie heeft om t.z.t. omgeschoold te worden tot tandartsassistent. Bij voorkeur ben je beschikbaar voor 3 á 5 dagen per week!

Tandartsassistent – Utrecht Oudenoord

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan in Utrecht? Wij willen ons team graag uitbreiden op de maandag, woensdag en vrijdag en hebben je veel moois te bieden! De dagen zijn in overleg!

Tandarts – waarnemer – Utrecht

Introductie Voor onze praktijk in Utrecht aan de Maliebaan zijn we vanaf de oktober op zoek naar een waarnemend tandarts voor 2 dagen per week ivm een zwangerschapsvervanging.

Mondhygiënist (waarnemer) – Veenendaal de Reede

Introductie Voor Dental Clinics Veenendaal de Reede zijn wij per op zoek naar een mondhygiënist voor 1 tot 3 dagen in de week, op de maandag, dinsdag of vrijdag. Op de woensdagavond hebben we ook nog een kamer vrij.

Mondhygiënist – (waarneming) – Montfoort

Introductie Bij Dental Clinics Montfoort zijn voor een zwangerschapsvervanging per op zoek naar een mondhygiënist voor 3 dagen per week – maandag, dinsdag en donderdag. Startdatum 14 juli.