Zuid-Holland

Praktijkmanager – Monster

Introductie Voor onze praktijk in Monster zoeken wij een enthousiaste en daadkrachtige Praktijkmanager voor 4 tpt 5 dagen per week. 

Preventie-assistent – Zoetermeer

Introductie Ben jij een preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 2 dagen in Zoetermeer locatie Seghwaert? Wij willen ons team graag uitbreiden!

Tandartsassistent – Pijnacker

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 3 dagen in de week in Pijnacker? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandartsassistent – Monster

Introductie Ben jij een ervaren tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 4 dagen in de week in Monster? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandartsassistent – Gouda

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 3 a 4 dagen per week in Gouda locatie Greenline? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandarts – Den Haag

Introductie Bij Dental Clinics Den Haag locatie Wateringseveld zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week! 

Preventie-assistent – Den Haag

Introductie Ben jij een preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 4 dagen per week in Den Haag locatie Wateringseveld ? Wij willen ons team graag uitbreiden!

Paro preventie-assistent – Den Haag

Introductie Ben jij een paro preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 2 dagen per week in Den Haag locatie Wateringseveld? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandartsassistent – Den Haag

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 4 dagen per week in Den Haag locatie Wateringseveld? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!