Gezondheids- en welzijnszorg

Tandartsassistent – Nootdorp

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 16 tot 32 uur per week in Nootdorp? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandartsassitent – Huizen

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 5 dagen per week in Huizen? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Mondhygienist – Maastricht

Introductie Dental Clinics Scharn te Maastricht heeft plek voor een mondhygiënist! We hebben ruimte op alle dagen van de week.Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van Paro en Preventie en onderdeel worden van het gezellige en professionele team van Dental Clinics Maastricht? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Receptiemedewerker – Nootdorp

Introductie Bij Dental Clinics Nootdorp zijn we op zoek naar een receptiemedewerker voor 24 uur per week! Bij voorkeur ben je ook één avond per week beschikbaar.

Tandartsassistent – Zaltbommel

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor minimaal 3 dagen per week in Zaltbommel? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Preventie-assistent – Nootdorp

Introductie Bij Dental Clinics Nootdorp zijn we op zoek naar een preventie-assistent voor 16 uur per week met eventuele uitbereiding in uren op termijn!

Tandarts (senior) – Beesd

Introductie Voor onze praktijk in Beesd zijn we op zoek naar een ervaren tandarts voor 3 dagen in de week. Op termijn is uitbreiding mogelijk.

Tandarts – Enschede

Introductie Bij Dental Clinics Enschede zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 tot 3 dagen per week!

Tandarts – Klazienaveen

Introductie Ons team werkt nauw samen om onze patiënten goede en complete zorg te bieden. Wil jij ons helpen? We zoeken een Tandarts voor 2 tot 3 dagen in de week.