Gezondheids- en welzijnszorg

Receptiemedewerker – Zaltbommel

Introductie Ben jij een receptiemedewerker en op zoek naar een baan voor 4 dagen per week in Zaltbommel? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Tandartsassistent – Rolde

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan als oproepkracht in Rolde? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Paro preventie-assistent – Leeuwarden

Introductie Dental Clinics Leeuwarden locatie Oostergrachtwal heeft een vacature voor paro preventie-assistent voor 2 a 3 dagen per week. Wil jij werken in een moderne en vooruitstrevende organisatie? Wij willen ons team uitbreiden en komen graag met je in contact!

Preventie-assistent – Maastricht

Introductie Ben jij een preventie-assistent en op zoek naar een baan in Maastricht Centrum en Scharn? Wij willen ons team graag uitbreiden!

Tandarts – Beesd

Introductie Voor onze moderne en professionele praktijk in Beesd zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen in de week, op maandag en vrijdag.

Endo Assistent – Almere

Introductie Bij Dental Clinics Almere locatie Doddegrasweg zijn we op zoek naar een Endo-assistent voor 3 a 4 dagen in de week!

Tandarts – Assen

Introductie Bij Dental Clinics Assen zijn we op zoek naar een tandarts voor 1 dag per week, de maandag.

Paro preventie-assistent – Beesd

Introductie Ben jij een paro preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 2 á 3 dagen per week in Beesd? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Preventie-assistent – Beesd

Introductie Ben jij een preventie-assistent en op zoek naar een baan voor 2 á 3 dagen per week in Beesd? Wij willen ons team graag uitbreiden!

Tandartsassistent – Beesd

Introductie Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor partime of fulltime in Beesd? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!