Sterilisatie-assistent – Haarlem

Introductie

Bij Dental Clinics Haarlem zijn we op zoek naar een sterilisatieassistent voor 3 dagen in de week! De werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag.

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Functie

Als sterilisatie-assistent zorg je voor een perfect reiniging-, desinfectie- en sterilisatieproces. Bovendien faciliteer je de behandelkamers door ze te voorzien van opgemaakte instrumententrays en verdere benodigdheden. Tevens draag je zorg voor het voorraadbeheer, reparaties hoekstukken en kleine stekker apparatuur van de praktijk.

Functie-eisen

• je hebt ervaring als sterilisatie-assistent

• je hebt een correcte titerbepaling of bereidheid tot het bepalen van een correcte beschermingsstatus tegen hepatitis B (vaccinatie/dragerschapstest);

• je kunt goed samenwerken, maar weet ook zelfstandig van aanpakken

• goede sociale vaardigheden;

• goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Het is een pré als we je ook kunnen inzetten aan de stoel. 

Aanbod

We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer. Deze positieve werkomgeving helpt ons de beste zorg te bieden aan onze patiënten. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel! 

Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. We lopen voorop in de branche, werken met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere richtlijnen. 

Daarnaast bieden we: 

  • Een salaris tussen de €2036,50 tot €2757,39 per maand, o.b.v. 38 uur per week. 
  • Verschillende leer- en ontwikkelmogelijkheden, zoals onze eigen TopMondzorg Academy met diverse online modules. 

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met praktijkmanager Sylvia van Bakel via 023 – 553 10 10. 

 

 

Deel deze vacature: