Sterilisatie-assistent – Houten

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische rol in de tandheelkunde? Wil je deel uitmaken van een enthousiast team in een moderne praktijk voor implantologie en algemene tandheelkunde? Dan is dit jouw kans! 

Dental Clinics Houten is namelijk op zoek naar een sterilisatie-assistent om ons team te versterken. 


Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig steriliseren van instrumenten en het ondersteunen van onze tandartsen en mondhygiënisten: 

  • Verantwoordelijk voor het sterilisatieproces van instrumenten en materialen.
  • Onderhouden van de sterilisatieruimte en -apparatuur.
  • Zorgdragen voor een efficiënte workflow in de praktijk.

Functie-eisen

• je hebt een correcte titerbepaling of bereidheid tot het bepalen van een correcte beschermingsstatus tegen hepatitis B (vaccinatie/dragerschapstest);

• je kunt goed samenwerken, maar weet ook zelfstandig van aanpakken

• goede sociale vaardigheden;

Aanbod

Je gaat deel uitmaken van ons hechte en gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets ‘Lachen is leven’: we zijn professioneel mét ruimte voor plezier. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. Dental Clinics loopt voorop in de branche, werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. Minder ervaren collega’s leren van jou én we zorgen ervoor dat je eigen kennis op peil blijft (of waar nodig wordt opgefrist). Je verdient een salaris tussen de €2036,50 tot €2757,39. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de praktijkmanager Tara van Pelt via 030 82 00 547.