Sterilisatie-assistent – Nieuwegein

Introductie

Bij Dental Clinics Nieuwegein zijn we op zoek naar een sterilisatieassistent voor 3 dagen per week!

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.

Functie

Als sterilisatieassistent zorg je voor een perfect reiniging-, desinfectie- en sterilisatieproces. Bovendien faciliteer je de behandelkamers door ze te voorzien van opgemaakte instrumententrays en verdere benodigdheden. Tevens draag je zorg voor het voorraadbeheer, reparaties hoefstukken en kleine stekker apparatuur van de praktijk.

Functie-eisen

Jouw profiel:

  • Je hebt meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie òf een afgeronde MBO-opleiding tandartsassistente;
  • Een correcte titerbepaling of bereidheid tot het bepalen van een correcte beschermingsstatus tegen hepatitis B (vaccinatie/dragerschapstest);
  • Woonachtig binnen een straal van 25 km van de praktijk;
  • Enthousiast, communicatief en sociaal vaardig.

Aanbod

  • Je komt te werken in een professionele werkomgeving binnen een leuk en gezellig team;
  • Er is voldoende ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen;
  • Uiteraard blijft jouw harde werk niet onbeloond; we bieden je goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw cv en motivatie naar lydia.schijven@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature sterilisatieassistent’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Lydia Schijven via 030-6057000.