Sterilisatie-assistent – Tilburg

Introductie

Bij Dental Clinics Tilburg Reeshof zijn we op zoek naar iemand die het leuk lijkt om een combinatiebaan te hebben. De combinatie zal zijn sterilisatieassistent en receptiemedewerker. 

We zoeken iemand voor de maandag en de donderdag. Ook voor vrijdagochtend tot 12.30 zijn we op zoek! 


Organisatie

Bij ons hangt een gezellige, gemoedelijke sfeer. Veel patiënten komen al jaren naar de praktijk en ook het team werkt er al lang. Hierdoor kennen we elkaar goed en hebben we een hechte band met de patiënten. De patiënten staan bij ons centraal, maar we vinden het ook belangrijk dat jij het naar je zin hebt. Zo denken we graag mee als er speciale wensen zijn en staan we voor elkaar klaar. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als sterilisatieassistent zorg je voor een perfect reiniging-, desinfectie- en sterilisatieproces. Bovendien faciliteer je de behandelkamers door ze te voorzien van opgemaakte instrumententrays en verdere benodigdheden. Tevens draag je zorg voor het voorraadbeheer, reparaties hoekstukken en kleine stekker apparatuur van de praktijk.

En als receptiemedewerker ben je hét plantalent van ons team. De agenda kent voor jou geen geheimen en dankzij jouw planning wordt de dag optimaal ingedeeld. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten en hierdoor het gezicht van de praktijk. 

Bij ons in de praktijk kom je te werken in een hecht team met als hoofdfunctie sterilisatieassistent en ondersteund daar waar nodig de receptie. Mocht het nodig zijn dan zal je ook aan de stoel worden ingezet.Functie-eisen

• je hebt een correcte titerbepaling of bereidheid tot het bepalen van een correcte beschermingsstatus tegen hepatitis B (vaccinatie/dragerschapstest);

• je kunt goed samenwerken, maar weet ook zelfstandig van aanpakken

• goede sociale vaardigheden;

Aanbod

Je gaat deel uitmaken van ons hechte en gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets ‘Lachen is leven’: we zijn professioneel mét ruimte voor plezier. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. Dental Clinics loopt voorop in de branche, werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. Minder ervaren collega’s leren van jou én we zorgen ervoor dat je eigen kennis op peil blijft (of waar nodig wordt opgefrist). Je verdient een salaris tussen de €2036,50 tot €2757,39. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de praktijkmanager Petra Schmeitz via 013 – 571 06 06.