Sterilisatie-assistent worden?

Sterilisatie-assistent Dental ClinicsIn onze praktijken werken tandartsen met verschillende specialismen of aandachtsgebieden samen met andere mondzorgprofessionals, zoals mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten, aan de zorg voor de patiënt. Hierbij worden ze ondersteund door tandartsassistenten, sterilisatie-assistenten, receptiemedewerkers en officemanagers. Door het werken in dit teamconcept kunnen wij patiënten zo veel mogelijk binnen de voor hen vertrouwde omgeving behandelen.

Aan de slag bij Dental Clinics

Onze teams gaan samen voor een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Daar zijn onze sterilisatie-assistenten onmistbaar bij. Lijkt het jou wat om aan de slag in dit teamconcept? Neem een kijkje bij onze vacatures via de button hieronder. Liever eerst meer informatie? Lees dan meer op deze pagina over werken bij Dental Clinics als sterilisatie-assistent.

Bekijk onze vacatures

 

Wat doet een sterilisatie-assistent bij Dental Clinics?

Als sterilisatie-assistent:

  • ben je onder andere verantwoordelijk voor een perfect reiniging-, desinfectie-, en sterilisatieproces van alle instrumenten en apparatuur die gebruikt worden tijdens tandheelkundige behandelingen;
  • faciliteer je de behandelkamers door ze te voorzien van opgemaakte instrumententrays en verdere benodigdheden;
  • en draag je zorg voor het voorraadbeheer.

Focus op kwaliteit

Ons kwaliteitsteam werkt structureel aan jouw ondersteuning in de kwaliteit van de zorg die jij levert. En dat merk je op de werkvloer! De hygiëne en de veiligheid in de praktijk zijn uitstekend geregeld.
En last but not least… het vakgebied is volop in ontwikkeling. Dankzij geaccrediteerde bij- en nascholing voor al onze medewerkers zorgen we er voor dat we altijd blijven groeien in ons werk. Door deze continue focus op kwaliteit en optimale ondersteuning kunnen we onze patiënten de beste tandheelkundige zorg bieden.

 

Op zoek naar een leuke sterilisatie-assistent vacature?

Wij maken graag kennis met jou om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk onze openstaande sterilisatie-assistent vacatures.