Sterilisatie-assistent

Sterilisatie-assistent

Sterilisatie-assistent Dental Clinics

In onze praktijken werken tandartsen met verschillende specialismen of aandachtsgebieden samen met andere mondzorgprofessionals, zoals mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten, aan de zorg voor de patiënt. Hierbij worden ze ondersteund door tandartsassistenten, sterilisatie-assistenten, receptiemedewerkers en officemanagers. Door het werken in dit teamconcept kunnen wij patiënten zo veel mogelijk binnen de voor hen vertrouwde omgeving behandelen.

Wil jij als sterilisatie-assistent aan de slag in dit teamconcept? Neem een kijkje bij onze vacatures, of stuur een open sollicitatie.

Focus op kwaliteit

Ons kwaliteitsteam werkt structureel aan jouw ondersteuning in de kwaliteit van de zorg die jij levert. En dat merk je op de werkvloer! De hygiëne en de veiligheid in de praktijk zijn uitstekend geregeld.
En last but not least… het vakgebied is volop in ontwikkeling. Dankzij geaccrediteerde bij- en nascholing voor al onze medewerkers zorgen we er voor dat we altijd blijven groeien in ons werk. Door deze continue focus op kwaliteit en optimale ondersteuning kunnen we onze patiënten de beste tandheelkundige zorg bieden.

Op zoek naar een leuke sterilisatie-assistent vacature?

Wij maken graag kennis met jou om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk onze openstaande sterilisatie-assistent vacatures.