Sterilisatieassistent – Zaltbommel

Introductie

Wij zijn in onze praktijk in Zaltbommel op zoek naar een sterilisatieassistent! 

Organisatie

In onze 13-kamerpraktijk werk je in een plezierig en professioneel team aan complete mondzorg voor de patiënten. Hierbij staan persoonlijke aandacht en goede communicatie centraal. We zetten de modernste technologieën en behandelmethodes in en hebben we veel tandheelkundige specialismen in huis, waaronder implantologie, CEREC, endodontologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als sterilisatieassistent zorg je voor een perfect reiniging-, desinfectie- en sterilisatieproces. Bovendien faciliteer je de behandelkamers door ze te voorzien van opgemaakte instrumententrays en verdere benodigdheden. Tevens draag je zorg voor het voorraadbeheer, reparaties hoekstukken en kleine stekker apparatuur van de praktijk.

Functie-eisen

• je hebt een correcte titerbepaling of bereidheid tot het bepalen van een correcte beschermingsstatus tegen hepatitis B (vaccinatie/dragerschapstest); • je kunt goed samenwerken, maar weet ook zelfstandig van aanpakken • goede sociale vaardigheden;

Aanbod

Je gaat deel uitmaken van ons hechte en gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets ‘Lachen is leven’: we zijn professioneel mét ruimte voor plezier. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. Dental Clinics loopt voorop in de branche, werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. Minder ervaren collega’s leren van jou én we zorgen ervoor dat je eigen kennis op peil blijft (of waar nodig wordt opgefrist). Je verdient een salaris tussen de €2185,13 tot €2820,81. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Heb je nog vragen? Bel dan naar onze praktijk (0418514116) en vraag naar Yset Blatter of Sanne Noort

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de praktijkmanager, Yset Blatter of Sanne Noort via 0418-514116.