Studenten bij Dental Clinics

Ben je als student tandheelkunde, mondzorgkunde of tandartsassistent op zoek naar een leuke (bij)baan? Dan ben je bij Dental Clinics aan het juiste adres! Of je nu halverwege je studie bent, of al bijna afgestudeerd bent, wij hebben een functie die bij jou past. Afhankelijk van je studiejaar en jouw persoonlijke voorkeuren, bieden we diverse mogelijkheden.

Wat zijn de mogelijkheden als student bij Dental Clinics?

  • Aan de slag als student inval-assistent
  • Doorgroeien vanuit een stage
  • Alvast waardevolle werkervaring op doen als tandartsassistent, omloopassistent, preventie-assistent of paro preventie-assistent
  • Een dag vrijblijvend meelopen in de praktijk
  • Aan het eind van je studie of als je afgestudeerd bent beginnen als medewerker tandheelkunde of tandarts

De perfecte (bij)baan voor studenten tandheelkunde, mondzorgkunde en tandartsassistent

Welke weg je ook inslaat, bij ons krijg je de kans en de ruimte om te leren. Een enthousiast team staat klaar om je te ondersteunen waar nodig. Bij lastige situaties kun je sparren met ervaren collega’s en je krijgt ruim de tijd om vaardigheden en vertrouwen op te bouwen. Een betere start is haast ondenkbaar!

bijbaan sterilisatie-assistent tandartspraktijk | Tandheelkunde student vacature | Tandartsassistent student vacatureAls je een gemotiveerde en leergierige student bent, biedt Dental Clinics jou de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen. Bekijk hier onze openstaande vacatures, of stuur een open sollicitatie.

Een keer vrijblijvend meelopen?

Wil je met eigen ogen zien hoe het er in de praktijk echt aan toe gaat of ben je gewoon benieuwd hoe het is om bij Dental Clinics te werken? Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Indien je vrijblijvend mee wilt lopen, zoeken wij een geschikt moment en een praktijk die jou aanspreekt.

Vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact op met onze recruiters, zij vertellen je graag meer.