Tandarts – Alkmaar

Introductie

Voor onze praktijk in Alkmaar zijn we per 1 november op zoek naar een ervaren tandarts voor 2 dagen per week!

Organisatie

Deze moderne 5-kamer praktijk biedt complete mondzorg voor het hele gezin. Naast algemene tandheelkunde biedt de patiënt tevens preventie, mondhygiëne en het behandelen van vergevorderde tandvleesontstekingen. Tevens kunnen patiënten terecht voor esthetische behandelingen zoals het bleken van tanden. Ook is er een klinisch prothesetechnieker werkzaam voor het aanmeten van een kuntgebit of gebitsprothese. De praktijk hecht veel waarde aan persoonlijk contact en er is extra aandacht voor kinderen en angstige patiënten. 

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Daarnaast is er de mogelijkheid je verder te ontwikkelen op management vlak binnen de praktijk mocht je daar interesse in hebben. Een mooie functie dus met veel mogelijhkheden. 

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Daarnaast beschik je over:

  • WO diploma Tandheelkunde en geldig Stralingscertificaat
  • Titerbepaling
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

En ben je:

  • BIG geregistreerd
  • WTZA geregistreerd

Aanbod

  • Uitstekende beloning waarbij je zelf de regie hebt over je inkomsten
  • Innovatieve werkomgeving en ruime ontwikkelmogelijkheden
  • Volle agenda’s
  • Uitstekende ondersteuning van het Service Centre waardoor je je volledig kunt concentreren op het leveren van Mondzorg

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Annemarie Blaisse, recruiter via 0653139580. 

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.