Tandarts assistente – Ermelo

Introductie

Voor onze praktijk in Ermelo zijn we op zoek naar een Tandarts assistent voor  24 uur. Je werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag

Organisatie

In ons gezellige team ondersteunen we elkaar waar nodig en werken we nauw samen om onze patiënten de beste kwaliteit te bieden. Er hangt een gemoedelijke sfeer en het onderling contact is zeer goed. Zie jij jezelf al als onderdeel van ons team? We zoeken een Tandarts Assistente voor 3 dagen. Onze praktijk heeft een bijzonder doordachte inrichting: de 8 behandelkamers hebben aan de patiëntenzijde dichte wanden, maar aan de medewerkerskant open wanden van glas. Zo kruisen patiënten nooit het pad van onze teamleden met gebruikt instrumentarium. Patiënten kunnen terecht voor algemene tandheelkunde, implantologie, endodontologie en orthodontie. Tevens zijn wij een verwijspraktijk voor jeugd- en kindertandheelkunde. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als tandartsassistente ben jij de rechterhand van de tandarts. Je assisteert bij behandelingen, je verwerkt administratie in de patiëntenkaart en je plant waar nodig afspraken in met de patient. Je bent georganiseerd, contact met patiënten gaat je goed af en je werkt goed samen in een team.

Aanbod

We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer. Deze positieve werkomgeving helpt ons de beste zorg te bieden aan onze patiënten. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel!

Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. We lopen voorop in de branche, werken met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere richtlijnen.

Daarnaast bieden we:

  • Een salaris tussen de €2.201,94 en €2.820,81 per maand, o.b.v. 38 uur per week.
  • Verschillende leer- en ontwikkelmogelijkheden, zoals onze eigen TopMondzorg Academy met diverse online modules.
  • Doorgroeimogelijkheden zoals het volgen van een opleiding tot (paro) preventie-assistent.


  

  

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met praktijkmanager Boban Kraaij via 0341 – 560 123.