Tandarts – Barendrecht

Introductie

Voor onze moderne en gezellige praktijk in Barendrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste tandarts voor 2 dagen in de week. 

Organisatie

Deze moderne en innovatieve 6-kamer praktijk biedt complete Mondzorg voor zowel volwassenen als kinderen. Naast algemene Mondzorg kunnen patiënten ook terecht voor behandelingen op het gebied van implantologie. Ook biedt de praktijk kindertandheelkunde en is er extra aandacht en mondzorg voor angstige patiënten. Het team kenmerkt zich als gedreven, gezellig en goed op elkaar ingespeeld, waar alle assistentes 4handed werken, er is een vaste omloop-assistente aanwezig. Het Paro-protocol staat als een huis en de praktijk heeft een zeer hoge waardering op Zorgkaart. Binnen de praktijk is er de mogelijkheid om met een scanner te werken.

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.


Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Daarnaast beschik je over:

  • WO diploma Tandheelkunde en geldig Stralingscertificaat
  • Titerbepaling
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

En ben je:

  • BIG geregistreerd
  • WTZA geregistreerd

Aanbod

  • Uitstekende beloning waarbij je zelf de regie hebt over je inkomsten
  • Innovatieve werkomgeving en ruime ontwikkelmogelijkheden
  • Volle agenda’s
  • Uitstekende ondersteuning van het Service Centre waardoor je je volledig kunt concentreren op het leveren van Mondzorg

Sollicitatie

Herken jij jezelf in bovenstaande manier van werken? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Annemarie Blaisse, recruiter via 06 53139580.