Tandarts – Doetinchem

Introductie

Werk jij graag in een grote praktijk waar het nooit stil is? En voel jij je thuis in een gezellig team met veel diversiteit in leeftijd en karakter? Dan ben jij de tandarts die wij zoeken voor 2 – 3 dagen per week in onze praktijk in Doetinchem (Lohmanlaan).

Organisatie

Ondanks de grootte van onze praktijk, proberen we het heel persoonlijk te houden voor onze patiënten en collega’s. Kwaliteit van zorg en oog voor de patiënt staan bij ons hoog in het vaandel. We volgen nieuwe ontwikkelingen binnen de tandheelkunde, zodat we als praktijk kunnen blijven groeien. Naast algemene tandheelkunde kunnen patiënten bij ons terecht voor onder andere mondhygiëne, implantologie en orthodontie.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Gideon de Voogd via +31 6 21867492.