Tandarts – Doetinchem

Introductie

Ons gezellige team bestaat uit jong en oud. We leren graag van elkaar en gaan met nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied mee. Zo kunnen we samen blijven groeien en tot goede resultaten komen. Spreekt dit jou aan? Dan ben jij de tandarts voor 2 tot 5 dagen die wij zoeken!

Organisatie

We vinden het belangrijk dat teamleden zich veilig voelen en elkaar in hun waarde laten. Een klantgerichte benadering staat bij ons centraal en we werken hard samen om onze patiënten de beste en meest complete mondzorg onder één dak te bieden. Dit merken onze patiënten ook; we kregen maar liefst een 8 in het patiënttevredenheidsonderzoek! Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Sara Plasman via +31(0)6 11 33 97 05.