Tandarts – Gouda

Introductie

Ons gezellige team in Gouda wordt gekenmerkt door de open sfeer en het klaarstaan voor elkaar. Dit zorgt voor een leuke werkomgeving, waarin er alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Past dit bij jou? We hebben ruimte voor een fulltime tandarts!  Vanzelfsprekend zijn er ook parttime mogelijkheden. 

Organisatie

Bij ons geen hiërarchie; je krijgt de vrijheid om je eigen ideeën te opperen en we werken overal samen aan. Onze moderne praktijk heeft 5 ruim opgezette kamers en is gelegen in de buurt van het centrum van Gouda. Doordat wij oorspronkelijk een verwijspraktijk voor mondhygiëne waren, komen onze patiënten uit de gehele regio. Inmiddels kunnen patiënten ook voor algemene tandheelkunde bij ons terecht. Hierbij besteden we veel aandacht aan mondhygiëne. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Annemarie Blaisse via +31(0)6 53 13 95 80.