Tandarts – Hardegarijp

Introductie

Voor onze praktijk in Hardegarijp zoeken we een leuke en vanzelfsprekend goede Tandarts voor 2 tot 3 dagen per week, dagen in overleg. 

Organisatie

Onze praktijk is ongeveer 30 jaar geleden begonnen als een één kamerpraktijk voor algemene tandheelkunde. Sindsdien zijn we steeds groter geworden en niet lang daarna zijn we ons ook gaan richten op angstige patiënten en implantologie. Vanwege de groei zijn wij 25 jaar geleden verhuisd naar het voormalige postkantoor aan de Vossenburcht, een fijne en centrale plek om te werken. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk danhierde praktijkimpressie.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren. En je bent vanzelfsprekend BIG geregistreerd.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Gideon de Voogd via0621867492.