Tandarts – Hoorn

Introductie

Voor onze praktijk in Hoorn zijn we op zoek naar een tandarts voor 1 of meerdere avonden en/of de zaterdag!

Organisatie

Bij onze praktijk in Hoorn werken we samen aan een gezond gebit en een stralende lacht. De praktijk telt 5 kamers en vanwege continue groei hebben we plek voor een enthousiaste tandarts die 1 of meerdere avonden beschikbaar is of die op de zaterdag wil werken.

U vindt bij ons:

  • Complete mondzorg onder één dak zoals preventie, melkgebit of tanden bleken;
  • Mondzorg van de hoogste kwaliteit;
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie waarbij de patiënt altijd centraal staat.

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Annemarie Blaisse via 06 53139580


Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.