Tandarts – Joure

Introductie

Ben jij de energieke en gedreven tandarts waar wij naar op zoek zijn? Voor onze praktijk in Joure zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 tot 5 dagen per week!

Organisatie

Cursussen en opleidingen die bijdragen aan werk gerelateerde kennis worden altijd gestimuleerd. Verder vinden we het leuk zo nu en dan casuïstiek besprekingen te doen. Zo kunnen we blijven groeien en kunnen we onze patiënten de beste kwaliteit leveren. Dit is merkbaar; onze patiënten zijn heel trouw en velen ontmoeten we al jaren in de praktijk. We bieden alle tandheelkundige zorg onder één dak, waaronder reguliere en esthetische tandheelkunde, endodontologie, parodontologie, chirurgie, implantologie en orthodontie. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Aanbod

  • Een goed gevulde agenda
  • Een leuke en inspirerende werkomgeving
  • Een team van leuke en gemotiveerde assistentes om jou te ondersteunen
  • Je werkt met geavanceerde apparatuur, waaronder meerdere operatiemicroscopen en een Trios mondscanner, en op basis van de meest moderne behandelmethodes
  • De administratie en organisatie worden voor je verzorgd zodat jij je kunt richten op jouw patiënten en behandelingen
  • Samenwerking binnen een professioneel met meerdere ervaren tandartsen, mondhygiëniste en uitsluitend geschoolde (preventie)assistenten
  • Goede begeleiding en regelmatig intercollegiaal overleg

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Gideon de Voogd op0621867492.