Tandarts – Joure

Introductie

Voor onze praktijk in Joure zijn we op zoek naar een tandarts voor 2, 3, 4 of 5 dagen per week!

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Functie

Op dit moment zoeken we bij Dental Clinics Joure naar een energieke tandarts die zichzelf wil ontwikkelen op top niveau. De mogelijkheden zijn zeer divers. Wil je graag twee dagen werken? Dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Ben je fulltime beschikbaar? Ook dan komen we graag met je in contact! Wil jij jouw collega uitzoeken? Stel ons dan niet alleen aan jou voor, maar ook aan die tandarts met wie jij graag samen wil werken!

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een gedreven teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren. Uiteraard hebben we ook wat wettelijke eisen:

  • Diploma Tandheelkunde
  • Titerbepaling
  • TMS / Stralingscertifcaat

Aanbod

Wij bieden een goed gevulde agenda in een leuke en inspirerende werkomgeving met een gezonde mix aan ervaren en startende tandartsen. Naast tandartsen zijn er ook mondhygiënisten en (paro)preventieassistenten aan het werk in deze praktijk. De praktijk maakt deel uit van een groep praktijken in regio Friesland, waar veel onderling wordt samengewerkt. Dus wil je leren van collega’s of heb jij juist kennis over te dragen, dan ben je in Joure op de juiste plek. Je komt te werken in een grote praktijk met geavanceerde apparatuur waaronder meerdere operatiemicroscopen en een Trios mondscanner, en op basis van de meest moderne behandelmethodes. Omdat wij van mening zijn dat de tandarts zijn tijd moet vullen met het behandelen van patiënten hebben we allerhande zaken, zoals administratie en organisatie van het werk, volledig uit handen genomen. Ook organiseren wij met enige regelmaat regio overstijgende overleggen, waarbij verschillende casuïstiek wordt besproken.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Gideon de Voogd via 06-21867492.


Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.

Deel deze vacature: