Tandarts – Klazienaveen

Introductie

Ons team werkt nauw samen om onze patiënten goede en complete zorg te bieden. Wil jij ons helpen? We zoeken een Tandarts voor 2 tot 3 dagen in de week.

Organisatie

Wij vinden een vriendelijke, prettige sfeer belangrijk. Niet alleen voor onze patiënten, maar ook voor jou als teamlid. Zo kunnen we de beste kwaliteit leveren in een goede werkomgeving. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Inlichtingen


Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Carolien Groenewold, te bereiken op 06 11604530, uiteraard kun je naast bellen of mailen ook even appen! Klik hier voor meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.