Tandarts – Leeuwarden

Introductie

Werk jij graag in een grote praktijk waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Dan pas jij bij ons team! We zoeken een Tandarts voor 2 tot 4  dagen per week. 

Organisatie

We zijn in een korte periode flink uitgebreid, maar alle nieuwe teamleden horen gelijk helemaal bij de groep. Doordat ons team zo groot is, is er heel veel kennis in huis. Hierdoor leren we veel van elkaar. Naast algemene tandheelkunde richten we ons veel op preventie en mondhygiëne. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Aanbod

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Carolien Groenewold, te bereiken op 06-11604530. Klik hier voor meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.


Inlichtingen

Carolien Groenewold

Sollicitatie

Carolien Groenewold