Tandarts – Leidschendam

Introductie

Voor onze recentelijk geopende en moderne praktijk in Leidschendam zijn we ter uitbreiding op zoek naar een Tandarts voor 2 tot 3 dagen in de week, dagen in overleg. Er wordt in deze praktijk veel met Cerec gewerkt!


Organisatie

Lachen is leven!

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Onze praktijk in Leidschendam is recentelijk geopend. Het betreft een moderne praktijk waar de patiënt terecht kan voor periodieke controle, kroon of wortelkanaalbehandeling. Daarnaast wordt er veel met Cerec gewerkt en zijn er diverse specialisaties in huis zoals esthetische of restauratieve tandheelkunde.

Functie-eisen

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.

Inlichtingen

Annemarie Blaisse

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Annemarie Blaisse (06 – 53139580).