Tandarts – Lemmer

Introductie

Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, zijn wij kritisch op ons eigen en op elkaars functioneren. Daarom krijg je bij ons de ruimte om het beste uit jezelf te halen. Spreekt dit jou aan? Ter uitbreiding van het team zoeken wij een tandarts voor 2 dagen per week. 

Organisatie

Wij leggen de lat vrij hoog voor elkaar, waardoor we een goed resultaat kunnen leveren. Er hangt een goede werksfeer; teamleden hebben veel voor elkaar over en hebben veel plezier in het werk. Veel van de huidige teamleden werken dan ook al lang in de praktijk. Bij ons vinden patiënten complete tandheelkundige zorg onder één dak. Hierdoor bieden we een stukje extra in de regio. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Daarnaast bieden wij altijd een volle agenda, werken we met invisalign en is er in de toekomst de mogelijkheid tot ontwikkelen naar tandartsdirecteur. 

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Gideon de Voogd via +31 621867492.