Tandarts – Nieuwegein

Introductie

In onze moderne praktijk in Nieuwegein vindt u de compete mondzorg voor het hele gezin. Graag komen we in contact met een enthousiaste Tandarts die ons team met 2 dagen per week wil komen versterken, de dinsdag en de vrijdag. 

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.

Onze praktijk in Nieuwegein heeft 13 kamers en biedt complete mondzorg voor het hele gezin. De behandelaren hebben diverse aandachtsgebieden en specialisme en werken daarin nauw samen. Op die manier vindt u alle mondzorg onder 1 dak. De sfeer in de praktijk is uitstekend en collegiaal.

Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk danhierde praktijkimpressie.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Inlichtingen

Annemarie Blaisse

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Annemarie Blaisse (06 – 53139580). Of bekijkhiermeer informatie over de sollicitatieprocedure.

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.