Tandarts – Oss

Introductie

Voor onze praktijk in Oss zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week! De dagen zijn donderdag en vrijdag. 

In Oss kom je terecht in een warm en hecht team bestaande uit 10 personen. De werksfeer is bijzonder prettig, waar collega’s elkaar ondersteunen en helpen. 

Het team is flexibel en staat altijd klaar voor elkaar. Onze praktijk heeft een gunstige locatie, op slechts 3 minuten loopafstand van het centraal station van Oss. 

Voor medewerkers die met de auto komen, is er een parkeervergunning beschikbaar.

Als onderdeel van een grote organisatie bieden wij de mogelijkheid om met een Dental Coach te sparren. 

Elk kwartaal organiseren we casusbesprekingen in de cluster, waar tandartsen uit Brabant en de omliggende regio samenwerken en van elkaar leren.

Met onze Brabantse gezelligheid zorgen wij ervoor dat patiënten met een brede glimlach naar huis gaan.


Organisatie

Binnen het team van Dental Clinics Oss heerst een positieve teamdynamiek waarin nauwe samenwerking centraal staat. We hechten waarde aan zowel toewijding als het ervaren van plezierige momenten, en streven naar een gezonde balans tussen hard werken en ontspanning. Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving. Er heerst een positieve teamdynamiek waarin we nauw met elkaar samenwerken.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Daarnaast beschik je over:

  • WO diploma Tandheelkunde en geldig Stralingscertificaat
  • Titerbepaling
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

En ben je:

  • BIG geregistreerd
  • WTZA geregistreerd

Aanbod

  • Uitstekende beloning waarbij je zelf de regie hebt over je inkomsten
  • Innovatieve werkomgeving en ruime ontwikkelmogelijkheden
  • Volle agenda’s
  • Uitstekende ondersteuning van het Service Centre waardoor je je volledig kunt concentreren op het leveren van Mondzorg

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Rend Obaede via +31 6 53139580.