Tandarts – Ridderkerk

Introductie

Voor onze praktijk in Ridderkerk zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 tot 4 dagen per week!

Organisatie

Bij Dental Clinics Ridderkerk gaan we samen voor de beste mondzorg voor onze patiënten. Het is voor ons belangrijk dat iedere patiënt zich goed voelt en met een onbezorgde en stralende lach onze praktijk verlaat. Een tevreden patiënt, daar gaan wij voor! En dat merken onze patiënten. Op Zorgkaart worden wij door onze patiënten gewaardeerd met een 9,3 en op Google met een 4,6!

Net zo belangrijk vinden wij het dat jij iedere dag met plezier naar je werk komt en weer naar huis gaat. De werksfeer binnen onze praktijk is goed en we hebben veel plezier in ons werk. We hebben een enthousiast team met assistenten die four-handed werken. Daarnaast is onze praktijk goed bereikbaar vanaf de snelweg en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een team-player en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Aanbod

  • Uitstekende beloning waarbij je zelf de regie hebt over je inkomsten
  • Innovatieve werkomgeving en ruime ontwikkelmogelijkheden
  • Volle agenda’s
  • Uitstekende ondersteuning van het Service Centre waardoor je je volledig kunt concentreren op het leveren van Mondzorg

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Spartak Mirzojan via +31625477700. 

 

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.

Deel deze vacature: