Tandarts – Ridderkerk

Introductie

Voor onze praktijk in Ridderkerk zijn we op zoek naar een tandarts voor 1 a 2 dagen per week.

Organisatie

Onze 11-kamerpraktijk is gelegen in het westen van Ridderkerk. We hebben nauwgezette aandacht voor de gezondheid van het gebit. Naast algemene tandheelkunde kunnen patiënten ook bij ons terecht voor kindertandheelkunde, implantologie, reconstructieve tandheelkunde, preventie en mondhygiëne.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Sara Plasman op 06 11 33 97 05.