Tandarts – Rotterdam

Introductie

Voor onze praktijk Rotterdam Pleinweg zijn we op zoek naar een tandarts voor 4 dagen per week! 

Het is ook mogelijk om fulltime aan de slag te gaan of om bij meerdere praktijken in Rotterdam te werken. 

Organisatie

Werken bij Dental Clinics Pleinweg betekent werken in een professionele tandartsenpraktijk. Bij ons ben je met een hecht team verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit zorg die wij bieden aan de patiënten. 

Je gaat deel uitmaken van ons gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Bij ons werk je nauw samen met collega tandartsen, mondhygiënistes, paropreventie-assistentes, preventie-assistentes en zeer ervaren tandartsassistenten. Wij werken met heldere protocollen en de laatste richtlijnen. 

De praktijk ligt pal naast winkelcentrum Zuidplein is makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. 

 

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Daarnaast beschik je over:

  • WO diploma Tandheelkunde en geldig Stralingscertificaat
  • Titerbepaling
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

En ben je:

  • BIG geregistreerd
  • WTZA geregistreerd

Aanbod

  • Uitstekende beloning waarbij je zelf de regie hebt over je inkomsten
  • Innovatieve werkomgeving en ruime ontwikkelmogelijkheden
  • Volle agenda’s
  • Uitstekende ondersteuning van het Service Centre waardoor je je volledig kunt concentreren op het leveren van Mondzorg

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Spartak Mirzojan via +31 (0)6 25 47 77 00.  

 

 

Deel deze vacature: