Tandarts – Rotterdam

Introductie

Voor onze praktijk Rotterdam Zuiderterras zijn we op zoek naar een  tandarts voor 4 dagen per week!

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Passie voor het vak, een patiëntgerichte instelling en streven naar kwaliteit

Deze eigenschappen zien wij graag terug bij onze collega-tandartsen. Herken jij jezelf hierin? Wil je jezelf graag blijven ontwikkelen in een gezellig en professioneel team? En gaat je voorkeur uit naar een moderne werkomgeving waarin alles op orde is en de nieuwste behandelmethodes en apparatuur voor je klaar liggen? Dan maken we graag kennis met jou! 

Aanbod

  • Uitstekende beloning waarbij je zelf de regie hebt over je inkomsten
  • Innovatieve werkomgeving en ruime ontwikkelmogelijkheden
  • Volle agenda’s
  • Uitstekende ondersteuning van het Service Centre waardoor je je volledig kunt concentreren op het leveren van Mondzorg

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Spartak Mirzojan via +31 (0)6 25 47 77 00. 


Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.