Tandarts – Rotterdam Ommoord

Introductie

In onze praktijk is altijd veel te doen. Ons diverse en gezellige team bestaat dan ook uit harde werkers. Pas jij hier goed bij? We zoeken een tandarts die een avond (meer mag ook) en een zaterdag bij ons wil komen werken. 

Organisatie

Bij ons werk je in een leuk team, waar iedereen het naar zijn zin heeft. Samen gaan we voor de beste kwaliteit en we vinden het dan ook belangrijk dat nieuwe collega’s dezelfde instelling hebben en dat ook echt willen. Een vriendelijke sfeer en persoonlijk contact met patiënten staan bij ons centraal. Veel patiënten komen al jaren bij ons in de praktijk, waardoor we ze goed kennen.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Sara Plasman (06 – 11 33 97 05)

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.