Tandarts – Rotterdam

Voor onze praktijk in Rotterdam Ommoord zijn we op zoek naar een tandarts voor 3 dagen per week voor de maandag, dinsdag, woensdag en eventueel de zaterdag.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een team-player en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Aanbod

  • Uitstekende beloning waarbij je zelf de regie hebt over je inkomsten
  • Innovatieve werkomgeving en ruime ontwikkelmogelijkheden
  • Volle agenda’s
  • Uitstekende ondersteuning van het Service Centre waardoor je je volledig kunt concentreren op het leveren van Mondzorg

Organisatie

 

Bij ons in de praktijk heerst een fijne sfeer, we zijn een goed op elkaar ingespeeld team en de zorg voor onze patiënten staat bovenaan.

Altijd op zoek naar de beste mensen om met het juiste gereedschap het mooiste resultaat te behalen.

Wil jij deel uitmaken van dit team, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek en een rondleiding door onze praktijk.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Carolien Groenewold via +31 6 53139580.

 

Deel deze vacature: