Tandarts – Schoonhoven

Introductie

Voor onze praktijk in Schoonhoven zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week!

Organisatie

Dental Clinics Schoonhoven is een toonaangevende tandartspraktijk in het hart van Schoonhoven, gelegen aan de Debijelaan 2. 

Onze praktijk is onderdeel van een landelijk netwerk van tandartspraktijken, waardoor je kunt profiteren van de voordelen van een grote organisatie en tegelijkertijd kunt werken in een kleinschalige en persoonlijke omgeving. Binnen Dental Clinics Schoonhoven kom je te werken met een gezellig en hecht team van 5 tandartsen, 1 mondhygiëniste, 1 Kindertandverzorgende en 2 preventie-assistenten. 

De praktijk beschikt over 4 behandelkamers en biedt een professionele en moderne omgeving waarin tandartsen, mondhygiënisten en assistenten samenwerken aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg voor onze patiënten. Wij hechten veel waarde aan open en eerlijke communicatie naar elkaar. 

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Daarnaast beschik je over:

  • WO diploma Tandheelkunde en geldig Stralingscertificaat
  • Titerbepaling
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

En ben je:

  • BIG geregistreerd
  • WTZA geregistreerd

Aanbod

  • Uitstekende beloning waarbij je zelf de regie hebt over je inkomsten
  • Innovatieve werkomgeving en ruime ontwikkelmogelijkheden
  • Volle agenda’s
  • Uitstekende ondersteuning van het Service Centre waardoor je je volledig kunt concentreren op het leveren van Mondzorg

Sollicitatie

Wil je een kans krijgen om deel te nemen aan onze leuke en dynamische praktijk in Schoonhoven? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. 

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Spartak Mirzojan via +31 6 25477700. Deel deze vacature: