Tandarts – Tilburg Amazone

Introductie

Wij zijn voor Dental Clinics Tilburg Amazone op zoek naar een nieuwe tandarts voor 2 dagen in de week.

Organisatie

We staan open voor persoonlijke ontwikkeling, zodat je kunt blijven groeien. Voor de behandelingen gaan we mee met de laatste ontwikkelingen. Zo werken we met de intra-orale Trios 3Shape mondscanner voor kroon- en brugwerk en is er een T-scan aanwezig.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Sara Plasman (06 – 11 33 97 05)

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.