Tandarts verhalen

Eigen ervaringen en een persoonlijk verhaal zeggen veel meer dan een vacaturetekst. Lees hieronder de verschillende verhalen van onze collega’s, zodat je een goede indruk krijgt hoe jouw werkdag er bij ons uit kan zien. En ontdek zelf of werken bij Dental Clinics ook iets voor jou is.


Bang voor de tandarts?

“We nemen de tijd door te vragen naar de angst en het ontstaan ervan. Zo weet de patiënt dat zijn probleem serieus wordt genomen en heb je al een groot deel van de angst weggenomen.”

Lees hoe tandarts-directeur Johan Oost het ‘angstreductietraject’ introduceerde

Verhaal tandarts-directeur AlainDe ervaring van tandarts-directeur Alain

“We waren hier al best veel bezig met de vigerende richtlijnen. Maar het blijkt onder de vlag van Dental Clinics echt nog beter te kunnen. Dat past bij mijn drang naar perfectie”

Lees het hele verhaal van Alain

De ervaring van tandarts MohammadDe ervaring van tandarts Mohammad

“Kwaliteit is hier van het grootste belang. Iedereen werkt volgens bewezen procedures die zijn gebaseerd op richtlijnen van de beroepsverenigingen en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg”

Lees het hele verhaal van Mohammad

De ervaring van tandarts-directeur Ismaël el YoubariDe ervaring van tandarts-directeur Ismaël

“Ik moet zeggen dat Dental Clinics me positief heeft verrast. Met name vanwege de nadruk op kwaliteit en kwaliteitsborging.”

Lees het hele verhaal van Ismaël

Het verhaal van startende tandarts Parisa Panahi MoghaddamDe ervaring van startende tandarts Parisa

“Als ik nu terugkijk naar de afgelopen maanden vind ik dat de ondersteuning van collega’s en met name de tandarts-directeuren perfect was. Er werd mij vanaf het begin verteld dat de deur altijd open staat.”

Lees het hele verhaal van Parisa

 

De werkdag van Tandarts-directeur Dental Clinics Maastricht Centrum LenkaDe werkdag van tandarts-directeur Lenka

“Het grote voordeel van samenwerken met een andere tandarts-directeur is dat je er nooit alleen voor staat. Je kunt met elkaar sparren, voor elkaar inspringen en vooral: overleggen.”

Lees het hele verhaal van Lenka

 

vragen aan startende tandarts Adil7 vragen aan startende tandarts Adil

“Ik leer hier veel, zie veel voorbijkomen, ben omringd door fijne mensen en ik zit lekker in mijn vel. Wat wil je als beginnend tandarts nog meer?”

Lees het hele verhaal van Adil

Vragen aan startende tandarts Jochem7 vragen aan startende tandarts Jochem

“Ik vind dat we een uniek vak hebben. Ga maar na: je wordt uitgedaagd om na te denken en de kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie te koppelen aan de praktijk en je krijgt nog meteen feedback ook.”

Lees het hele verhaal van Jochem

Vragen aan Tandarts-directeur Dental Clinics Best Eric-Jan - Tandarts Best7 vragen aan tandarts-directeur Eric-Jan

“Alle randzaken zijn me uit handen genomen. Ik hoef me niet meer tot op microniveau te gaan bemoeien met van alles en nog wat. Ik kan me volledig op mijn vak richten.”

Lees het hele verhaal van Eric-Jan

De start van Tandarts Beuningen Nikki - Dental Clinics BeuningenDe start van tandarts Nikki

“Als net afgestudeerd tandarts heb je een goede basis, maar de bevestiging van een ervaren tandarts vind ik zelf heel fijn.”

Lees het hele verhaal van Nikki

Op zoek naar een leuke baan?

Natuurlijk kun je altijd even een blik werpen op onze openstaande tandarts vacatures of tandarts-directeur vacatures of er een leuke functie voor je tussen zit. Liever als waarnemend tandarts aan de slag? Bekijk de vacatures voor tandarts-waarnemer. Of neem contact op met onze recruiters. En wie weet, word jij straks onze nieuwe collega.

Meer lezen over het werken als Tandarts bij Dental Clinics?

Lees op deze pagina meer over het werken als tandarts bij Dental Clinics.

Meer lezen over werken bij Dental Clinics?

Kijk dan eens op de ‘over ons’ pagina.