Tandarts (waarnemer) – Oudenbosch

Introductie

Werk jij graag in een gezellige en informele omgeving? En heb jij de kennis en kunde in huis om onze patiënten de beste tandheelkundige zorg te kunnen geven? Wij zoeken per direct een waarnemend tandarts die de zomerperiode wil komen inspringen om onze overvolle agenda’s op te kunnen vangen. Dagen in overleg!

Organisatie

We hebben een hecht en spontaan team, waarin iedereen gelijk aan elkaar staat en met elkaar meedenkt. Door de gezellige sfeer in de praktijk voelt het als een warm bad, zowel voor het team als de patiënten. Doordat we diverse behandelaren in huis hebben, kunnen patiënten ook bij ons terecht voor onder andere mondhygiëne en orthodontie.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Sara Plasman op 06 11 33 97 05.