Tandarts – Zoetermeer

Introductie

Voor onze praktijk in Zoetermeer (Nabije) zijn wij op zoek naar een algemeen practicus voor 5 dagen per week. Ben je een starter, 6e jaars stagiaire tandheelkunde, ervaren? Allen van harte welkom. Vanzelfsprekend kan de functie ook door 2 parttime tandartsen vervuld worden.

Organisatie

Dental Clinics Zoetermeer Nabije is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in het centrum van Zoetermeer. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Of het nu om een een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van uw tanden; we helpen u professional en snel.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie-eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Inlichtingen

Annemarie Blaisse

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Annemarie Blaisse via +31(0)6 53 13 95 80.