Tandartsassistent – Bilthoven

Introductie

Ben jij op zoek naar een baan in Bilthoven voor 2-5 dagen in de week en zou je graag als tandartsassistent aan de slag gaan? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden. Wij hebben ruimte voor BBL studenten, zij-instromers en ervaren tandartsassistenten! 

Organisatie

Dental Clinics is een vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken door heel Nederland. We bieden complete mondzorg. Alle tandheelkundige disciplines werken bij ons samen in gelijkwaardige, professionele teams. We gaan voor de beste zorg voor patiënten: niet alleen technisch de beste behandeling, maar ook de fijnste ervaring. We vinden het heel belangrijk dat iedere patiënt zich goed voelt – van binnenkomst tot vertrek met een onbezorgde en stralende lach.

Functie

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor onze patiënten. Je weet precies hoe je mensen een welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, van het klaarleggen en aangeven van de benodigde instrumenten tot het maken van röntgenfoto’s. Daarbij werk je nauw samen met de rest van je team.

Functie-eisen

  • goede sociale vaardigheden: je weet hoe je iedere patiënt, jong of oud, op zijn gemak stelt – ook als iemand zenuwachtig is
  • aan een paar woorden van de tandarts heb jij genoeg om te begrijpen wat je moet doen
  • je kunt goed samenwerken, maar weet ook zelfstandig van aanpakken
  • enige ervaring met software systeem Exquise is een pré
  • je hebt bij voorkeur een relevante opleiding en enige werkervaring als tandartsassistent

Aanbod

Je gaat deel uitmaken van ons hechte en gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets ‘Lachen is leven’: we zijn professioneel mét ruimte voor plezier. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. Dental Clinics loopt voorop in de branche, werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. Minder ervaren collega’s leren van jou én we zorgen ervoor dat je eigen kennis op peil blijft (of waar nodig wordt opgefrist). Je verdient een salaris tussen de €1.944,34 – € 2.632,60. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze praktijkmanager Mary Laros via 030 – 229 3979.

Deel deze vacature: