Tandartsassistent – Bilthoven

Introductie

Bij Dental Clinics Bilthoven zijn we op zoek naar een tandartsassistente of een iemand die de ambitie heeft om opgeleid te worden tot tandartsassistent. Wij staan open voor herintreders en zij-instromers. Ben je 2 tot 5 dagen beschikbaar, dan maken we graag kennis met je.

Voor ons staat persoonlijkheid voorop en wij steken graag energie in het opleiden en begeleiden van collega’s. Met als doel een prettige werkplek en om als team de beste zorg aan onze patiënten geven.Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. In ons hechte team staat iedereen voor elkaar klaar. We helpen elkaar waar nodig en stimuleren persoonlijke groei. Alle teamleden hebben soms ook taken die niet direct binnen hun functie vallen, zoals het in orde maken van de sterilisatie of de bestellingen. In ruil daarvoor krijg je een moderne werkomgeving met hardwerkende en gezellige collega’s.

Functie

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor de patiënten. Dankzij jou kan de tandarts de behandelingen zo goed mogelijk uitvoeren. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, zoals het klaarleggen en aangeven van de benodigde instrumenten en het maken van röntgenfoto’s in opdracht van de tandarts. Met de rest van het team werk je nauw samen om de beste tandheelkundige zorg aan patiënten te geven en stimuleer je elkaar om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we de lat samen steeds hoger.

Functie-eisen

  • goede sociale vaardigheden: je weet hoe je iedere patiënt, jong of oud, op zijn gemak stelt – ook als iemand zenuwachtig is
  • aan een paar woorden van de tandarts heb jij genoeg om te begrijpen wat je moet doen
  • je kunt goed samenwerken, maar weet ook zelfstandig van aanpakken
  • enige ervaring met software systeem Exquise is een pré
  • je hebt bij voorkeur een relevante opleiding en enige werkervaring als tandartsassistent

Aanbod

Je gaat deel uitmaken van ons hechte en gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets ‘Lachen is leven’: we zijn professioneel mét ruimte voor plezier. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. Dental Clinics loopt voorop in de branche, werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. Minder ervaren collega’s leren van jou én we zorgen ervoor dat je eigen kennis op peil blijft (of waar nodig wordt opgefrist). Je verdient een salaris tussen de €1.944,34 – € 2.632,60. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast ligt de praktijk vlakbij Utrecht en is goed bereikbaar met het OV.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze praktijkmanager Mary Laros via 030 – 229 3979.