Tandartsassistent – Kerkdriel

Weet jij hoe je mensen een welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling? En wil jij graag de beste mondzorg leveren aan onze patiënten? Dan is de rol van tandartsassistent bij Dental Clinics Hedel en Kerkdriel iets voor jou! De functie is voor 2 tot 5 dagen per week. Vrijdag is een must!

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor onze patiënten. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, zoals het klaarleggen en aanleveren van de benodigde instrumenten. Daarbij werk je nauw samen met de rest van je team om te zorgen dat het tandheelkundige proces soepel verloopt. 

Functie

Je kunt goed samenwerken én prima zelfstandig werken. Je hebt goede sociale vaardigheden en bent patiëntgericht: je weet hoe je iedere patiënt, van jong tot oud, geruststelt. Ook als iemand zenuwachtig is.  

Daarnaast heb je slechts een paar woorden van de tandarts nodig om te begrijpen wat je moet doen.  

Verder herken jij je hierin: 

  • Je hebt bij voorkeur een opleiding tot tandartsassistent afgerond en al enige ervaring als tandartsassistent. 
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.  
  • Ervaring met softwaresysteem Exquise is een pré. 

Aanbod

We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer. Deze positieve werkomgeving helpt ons de beste zorg te bieden aan onze patiënten. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel! 

Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. We lopen voorop in de branche, werken met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere richtlijnen. 

Daarnaast bieden we: 

  • Een salaris tussen de €2.201,94 en €2.820,81 per maand, o.b.v. 38 uur per week. 
  • Verschillende leer- en ontwikkelmogelijkheden, zoals onze eigen TopMondzorg Academy met diverse online modules. 
  • Doorgroeimogelijkheden zoals het volgen van een opleiding tot (paro) preventie-assistent. 

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met praktijkmanager Kim Bakker via 073 – 599 2305.

 

Deel deze vacature: