Tandartsassistent – Monster

Introductie

Ben jij een tandartsassistent en op zoek naar een baan voor 4 dagen per week in Monster? Wij willen ons team graag uitbreiden en hebben je veel moois te bieden!

Organisatie

Dental Clinics is een vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken door heel Nederland. We bieden complete mondzorg. Alle tandheelkundige disciplines werken bij ons samen in gelijkwaardige, professionele teams. We gaan voor de beste zorg voor patiënten: niet alleen technisch de beste behandeling, maar ook de fijnste ervaring. We vinden het heel belangrijk dat iedere patiënt zich goed voelt – van binnenkomst tot vertrek met een onbezorgde en stralende lach.

Functie-eisen

• goede sociale vaardigheden: je weet hoe je iedere patiënt, jong of oud, op zijn gemak stelt – ook als iemand zenuwachtig is

• aan een paar woorden van de tandarts heb jij genoeg om te begrijpen wat je moet doen

• je kunt goed samenwerken, maar weet ook zelfstandig van aanpakken

• enige ervaring met software systeem Exquise is een pré

• je hebt bij voorkeur een relevante opleiding en enige werkervaring als tandartsassistent

Sollicitatie

Herken je jezelf in het bovenstaande en wil je ons beter leren kennen? Stuur dan je cv en motivatie naarjitty.kouwenhoven@dentalclinics.nl, onder vermelding van ‘vacature tandartsassistent’. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Jitty Kouwenhoven: 0174 – 247 573.