Tandartsassistent (oproepkracht) – Weesp

Introductie

Voor onze moderne tandartsenpraktijk, gevestigd in een prachtig kerkje uit de 19e eeuw in het centrum van Weesp, zoeken wij nieuwe teamgenoten.

Organisatie

Wij hebben een gezellig team waarmee wij een gevarieerd aanbod van tandheelkundige diensten verlenen. Zoals algemene tandheelkunde, orthodontie, implantologie, endodontologie door gespecialiseerde tandarts, prothesewerk door KPT-er. Preventieve mondzorgkunde wordt verzorgd door (paro) preventie assistenten en mondhygiënisten. 

Zij worden ondersteund door onze kundige tandartsassistenten en ons zeer gastvrije receptieteam. De kwaliteit en veiligheid van de hygiëne in onze praktijk wordt verzorgd door een deskundige steralisatie assistente.

Wij werken met de nieuwste apparatuur maar werken in een tandartsenpraktijk blijft mensenwerk!

Functie

Wij zoeken teamgenoten die hard willen werken maar ook veel plezier willen hebben en die samen met ons mensen helpen om hun glimlach te laten stralen!

Als je al een tandarts assistente diploma(MBO-4) en een titerbepaling kun je direct beginnen! Studenten tandheelkunde zijn ook van harte welkom om te reageren voor de avonden als bijbaan.

Deze vacature betreft assisteren in de avonduren van 18 tot 21 uur op dinsdag en donderdag. Wellicht zijn meerdere uren mogelijk.

Functie-eisen

Wat wij verwachten dat je meeneemt is enthousiasme, nauwkeurigheid, flexibiliteit, pro activiteit, communicatieve vaardigheid, bereidheid om (door) te leren. En natuurlijk teamgeest om op alle fronten een aanvulling te zijn voor ons team en samen te kunnen groeien.

Onze praktijk is goed met OV te bereiken. In het centrum van Weesp is het wel betaald parkeren, maar ondanks dat we onder gemeente Amsterdam vallen, gelukkig geen Amsterdamse parkeerkosten.

Aanbod

Je gaat deel uitmaken van ons hechte en gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets ‘Lachen is leven’: we zijn professioneel mét ruimte voor plezier. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. Dental Clinics loopt voorop in de branche, werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. Minder ervaren collega’s leren van jou én we zorgen ervoor dat je eigen kennis op peil blijft (of waar nodig wordt opgefrist). Je verdient een salaris tussen de €2036,50 tot €2757,39. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Solliciteren kan je via onderstaande button en voor vragen kun je met de praktijk bellen op nummer 0294 412933 en vragen naar Rico Linck

Met deze link kan je alvast een kijkje nemen in onze praktijk: https://www.dentalclinics.nl/tandarts/weesp/