Tandartsassistent – Rijswijk

Introductie

Voor onze moderne tandartsenpraktijk, gevestigd in een modern pand in Rijswijk, zoeken wij nieuwe teamgenoten. We zoeken een tandartsassistente voor vrijdag en zaterdag.Organisatie

Wij hebben een gezellig team waarmee wij een gevarieerd aanbod van tandheelkundige diensten verlenen. Zoals algemene tandheelkunde, orthodontie, implantologie, endodontologie door gespecialiseerde tandarts, prothesewerk door Tandprotheticus. Preventieve mondzorgkunde wordt verzorgd door (paro) preventie assistenten en mondhygiënisten. 

Zij worden ondersteund door onze kundige tandartsassistenten en ons zeer gastvrije receptieteam. De kwaliteit en veiligheid van de hygiëne in onze praktijk wordt verzorgd door een deskundige steralisatie assistente

Wij werken met de nieuwste apparatuur maar werken in een tandartsenpraktijk blijft mensenwerk!

Functie

Wij zoeken teamgenoten die hard willen werken maar ook veel plezier willen hebben en die samen met ons mensen helpen om hun glimlach te laten stralen!

Als je al een tandarts assistente diploma(MBO-4) en een titerbepaling kun je direct beginnen! 

Deze vacature betreft assisteren op vrijdag en zaterdag. Wellicht zijn meerdere uren mogelijk.Functie-eisen

Wat wij verwachten dat je meeneemt is enthousiasme, nauwkeurigheid, flexibiliteit, pro activiteit, communicatieve vaardigheid, bereidheid om (door) te leren. En natuurlijk teamgeest om op alle fronten een aanvulling te zijn voor ons team en samen te kunnen groeien.

Onze praktijk is goed met OV te bereiken en parkeren is gratis.


Aanbod

Je gaat deel uitmaken van ons hechte en gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets ‘Lachen is leven’: we zijn professioneel mét ruimte voor plezier. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. Dental Clinics loopt voorop in de branche, werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. Minder ervaren collega’s leren van jou én we zorgen ervoor dat je eigen kennis op peil blijft (of waar nodig wordt opgefrist). Je verdient een salaris tussen de €2036,50 tot €2757,39. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Solliciteren kan je via onderstaande button en voor vragen kun je met de praktijk bellen op nummer 070- 3939335 en vragen naar Nathalie Mantingh.

Met deze link kan je alvast een kijkje nemen in onze praktijk: https://www.dentalclinics.nl/tandarts/rijswijk/