Tandartsassistent – Rotterdam

Introductie

Flexibele Tandartsassistent voor onze praktijken in Rotterdam

Voor onze praktijken in R’dam zijn wij op zoek naar tandartsassistent welke op basis van vaste flexibele uren ingezet wil worden over meerdere praktijken.

Onze praktijken in R’dam zijn gelegen in Hillegersberg, Rotterdam Ommoord, Rotterdam Noord  en Rotterdam Zuid.


Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

Functie

Doordat je op meerdere praktijken zult gaan werken, leer je veel collega’s kennen en wordt je een belangrijke spin in het web. Doordat je flexibel inzetbaar bent, heb je tevens de regie over je eigen werkdagen.

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor onze patiënten. Je weet precies hoe je mensen een welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, van het klaarleggen en aangeven van de benodigde instrumenten tot het maken van röntgenfoto’s. Daarbij werk je nauw samen met de rest van je team.

Binnen de praktijken in de Rotterdam hebben we ook diverse specialismen zoals implantologie, kindertandheelkunde, tandarts voor orthodontie etc.


Functie-eisen

  • Flexibel inzetbaar binnen de verschillende praktijken, waarbij je in staat bent om makkelijk aansluiting te vinden bij de collega’s 
  • Goede sociale vaardigheden: je weet hoe je iedere patiënt, jong of oud, op zijn gemak stelt – ook als iemand zenuwachtig is
  • Aan een paar woorden van de tandarts heb jij genoeg om te begrijpen wat je moet doen
  • Je kunt goed samenwerken, maar weet ook zelfstandig van aanpakken
  • Enige ervaring met software systeem Exquise is een pré
  • Je hebt een relevante opleiding en bij voorkeur enige werkervaring als tandartsassistent


Aanbod

Je gaat deel uitmaken van de verschillende teams binnen Rotterdam, waarbij je uiteraard de praktijkmanagers als aanspreekpunt hebt. Omdat je kiest voor flexibele inzetbaarheid wordt in afstemming met jou je werkrooster gemaakt op basis van het aanbod van de verschillende praktijken.

Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets ‘Lachen is leven’: we zijn professioneel mét ruimte voor plezier. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. Dental Clinics loopt voorop in de branche, werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. 

Minder ervaren collega’s leren van jou én we zorgen ervoor dat je eigen kennis op peil blijft (of waar nodig wordt opgefrist). Binnen de organisatie is er ruimte om je verder te ontwikkelen.

Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.


Sollicitatie

Enthousiast? En zou je graag kennis willen maken of eens een ochtend mee willen lopen binnen 1 van deze praktijken, reageer dan dmv deze button of neem contact op met 1 van onze managers in Rotterdam.

Natalie Mak, DC Rotterdam Berglustlaan: 06-10310777