Tandartsassistent verhalen

Eigen ervaringen en een persoonlijk verhaal zeggen veel meer dan een vacaturetekst. Lees hieronder de verschillende verhalen van onze collega’s, zodat je een goede indruk krijgt hoe jouw werkdag er bij ons uit kan zien. En ontdek zelf of werken bij Dental Clinics ook iets voor jou is.


De werkdag van Tandartsassistente Karin | Tandartsassistent Dental Clinics Rotterdam BerglustlaanDe werkdag van tandartsassistent Karin

“In het algemeen vind ik het fijn dat de collega’s zoveel zorg voor elkaar hebben. Als je benodigdheden mist voor een behandeling, krijg je zoveel medewerking. “

Lees het hele verhaal van Karin

De werkdag van preventie- en tandartsassistent Jessie De werkdag van preventie- en tandartsassistent Jessie

“Ik werk hier met vijf verschillende tandartsen en dat vind ik erg prettig. Na een tijdje weet je wat iedereen nodig heeft en heb je aan een half woord al genoeg om efficiënt samen te werken.”

Lees het hele verhaal van Jessie

De ervaring van Rozan

Het leukste is het contact met de patiënten en dat je hen echt kan helpen. Als iemand met pijn binnenkomt en het na een aantal behandelingen verholpen is, dan geeft dat een goed gevoel.

Lees het hele verhaal van Rozan

De ervaring van Monica

Ik vind het belangrijk dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarom vind ik het leuk om mijn kennis en ervaring te gebruiken om nieuwe tandartsassistenten op te leiden.

Lees het hele verhaal van Monica

De ervaring van Marjolein

De sfeer binnen de praktijk is fantastisch! Ik vind mijn collega’s ontzettend leuk en behulpzaam. Er wordt veel gelachen met elkaar, er heerst een vrije sfeer en we organiseren leuke uitjes met de praktijk.

Lees het hele verhaal van Marjolein

De ervaring van Nathalie

Het maakt mij trots als ik de tandarts goed heb kunnen assisteren. Dat de tandarts aan het eind van de dag zegt: het was een goede dag!

Lees het hele verhaal van Nathalie

Tandartsassistent Wim

“De agenda geeft aan welke behandelingen er komen, maar de mensen in de stoel maken het verschil.”

Lees het hele verhaal van Wim

Op zoek naar een leuke baan?

Natuurlijk kun je altijd even een blik werpen op onze openstaande vacatures of er een leuke functie voor je tussen zit. Of neem contact op met onze recruiters. En wie weet, word jij straks onze nieuwe collega.

Toch liever aan de slag als (paro) preventie-assistent? 

Lees op deze pagina de ervaringen van onze (paro) preventie-assistenten.

Meer lezen over werken bij Dental Clinics?

Kijk dan eens op de ‘over ons’ pagina.