Tandartsassistent

Tandartsassistent

Tandartsassistent bij Dental Clinics | tandartsassistent vacatures

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor onze patiënten. Je weet precies hoe je mensen een warm welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling. Dankzij jou kan de tandarts de behandelingen zo goed mogelijk uitvoeren. Ook maak je röntgenopnamen in opdracht van de tandarts.

In onze praktijken werken tandartsen met verschillende specialismen of aandachtsgebieden samen met andere mondzorgprofessionals, zoals mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten, aan de zorg voor de patiënt. Hierbij worden ze ondersteund door tandartsassistenten, sterilisatieassistenten, receptiemedewerkers en officemanagers. Door het werken in dit teamconcept kunnen wij patiënten zo veel mogelijk binnen de voor hen vertrouwde omgeving behandelen.

Wil jij als tandartsassistent aan de slag in dit teamconcept? Neem een kijkje bij onze tandartsassistent vacatures, of stuur een open sollicitatie.

Focus op kwaliteit

Ons kwaliteitsteam werkt structureel aan jouw ondersteuning in de kwaliteit van de zorg die jij levert. En dat merk je op de werkvloer! De hygiëne en de veiligheid in de praktijk zijn uitstekend geregeld. En last but not least… het vakgebied is volop in ontwikkeling. Dankzij geaccrediteerde bij- en nascholing voor al onze medewerkers zorgen we er voor dat we altijd blijven groeien in ons werk. Door deze continue focus op kwaliteit en optimale ondersteuning kunnen we onze patiënten de beste tandheelkundige zorg bieden.

Lees ook de verhalen van:

De werkdag van Tandartsassistente Karin | Tandartsassistent Dental Clinics Rotterdam BerglustlaanDe werkdag van tandartsassistent Karin

“In het algemeen vind ik het fijn dat de collega’s zoveel zorg voor elkaar hebben. Als je benodigdheden mist voor een behandeling, krijg je zoveel medewerking. “

Lees het hele verhaal van Karin

De werkdag van preventie- en tandartsassistent Jessie De werkdag van preventie- en tandartsassistent Jessie

“Ik werk hier met vijf verschillende tandartsen en dat vind ik erg prettig. Na een tijdje weet je wat iedereen nodig heeft en heb je aan een half woord al genoeg om efficiënt samen te werken.”

Lees het hele verhaal van Jessie

Op zoek naar een leuke tandartsassistent vacature?

Wij maken graag kennis met jou om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk onze openstaande tandartsassistent vacatures.