Vacatures Carerix

Receptiemedewerker – Ermelo

Introductie

Wij willen al onze patiënten een gezonde en stralende lach geven. Want lachen is leven! Wil jij ons hierbij helpen? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste receptiemedewerker met ervaring in de tandheelkunde die ons team in Ermelo voor drie dagen per week, komt versterken. We hebben ruimte op de woensdag, donderdag en vrijdag.

Lees verder »

Mondhygiënist – Krommenie

Introductie

We hebben een leuk gevarieerd team van jong en oud, er heerst een gezellige sfeer en we leren graag van elkaar. Zo kunnen we samen blijven groeien en tot goede resultaten komen. Pas jij hierbij? Dan ben jij de Mondhygiënist die wij willen verwelkomen in ons team. Het betreft een vacature voor 0,6 fte. De dagen zijn in overleg! 

Lees verder »

Senior proces & applicatie analist – Hilversum

Introductie

Heb jij een ijzersterk analytisch vermogen voor ICT-vraagstukken? Ben je in staat makkelijk verbanden te ontdekken en zaken vanuit meerdere invalshoeken te benaderen? En weet jij onze organisatie op het gebied van ICT verder te brengen? Dan ben jij de senior proces & applicatie analist voor 32 tot 40 uur per week die wij zoeken!

Lees verder »

Allround tandartsassistent – Leeuwarden Aldlân

Introductie

Voor Dental Clinics Leeuwarden Aldlân zijn wij op zoek naar een allround tandartsassistent voor minimaal 16 uur per week met de mogelijkheid tot uitbreiding in verband met een zwangerschapsverlof van een collega. 

Lees verder »

Tandartsassistent – Doetinchem Lohmanlaan

Introductie

Werk jij graag in een grote praktijk waar het nooit stil is? En voel jij je thuis in een gezellig team met veel diversiteit in leeftijd en karakter? Dan ben jij de ervaren tandartsassistent voor minimaal twee dagen per week die wij zoeken! Werk je liever fulltime, dan hebben we voldoende ruimte voor je.

Lees verder »

Tandartsassistent – Groningen Vinkhuizen

Introductie

Staat bij jou de patiënt centraal? En werk je graag in een klein, gezellig team? Dan zoeken wij jou! We hebben per direct ruimte voor een tandartsassistent voor 24-32 uur per week.

Lees verder »

Preventie-assistent – Ridderkerk

Introductie

Bij ons staan deskundigheid, vriendelijkheid en persoonlijke aandacht centraal. Doordat we duidelijk zijn en goed luisteren, voelen patiënten zich bij ons op hun gemak. Klinkt dit als iets voor jou? We zoeken een preventie-assistent voor 16 uur per week. We hebben ruimte op de woensdag en vrijdag.

Lees verder »

Tandarts – Ruurlo

Introductie

Wij zijn voor Dental Clinics Ruurlo op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week, donderdag & vrijdag.

Lees verder »

Tandarts – Zwolle

Introductie

Wij zijn voor Dental Clinics Zwolle  op zoek naar een tandarts voor 5 dagen per week. We hebben mogelijkheden voor maandagochtend, dinsdagmiddag- en avond en woensdag, donderdag vrijdag de gehele dag.


Lees verder »

Tandarts – Utrecht Oudenoord

Introductie

Voel jij je thuis in een hecht en divers team, waarbij we hard werken aan onze service en de kwaliteit van onze zorg? Dan ben jij de tandarts die wij zoeken voor woensdag en vrijdag!

Lees verder »