Vacatures Carerix

Financial Controller – Hilversum

Introductie

Voor het servicecenter van TopMondzorg zijn wij op zoek naar een fulltime Financial Controller.

Ben jij analytisch sterk en werk jij graag zelfstandig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het liefst onderbouw jij alles wat je doet met cijfers en balansrapportages kennen voor jou geen geheimen. Je draait net zo snel een heldere analyse in elkaar van de maandelijkse trends en ontwikkelingen, als dat je je vastbijt in het verbeteren van de (werk)processen van jouw afdeling of een boeking in de administratie verwerkt.

Breng je daarnaast ook een sterke dosis humor mee? Dan nodigen wij jou bij deze uit om je sollicitatiebrief en CV op te sturen.


Lees verder »

Tandartsassistent – Gouda Greenline

Introductie

Zie jij een groot team en een hectische baan als een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben ruimte voor een tandartsassistent voor 3-5 dagen per week.

Lees verder »

Mondhygiënist – Maastricht

Introductie

Wij zijn een groot, hardwerkend team met veel diversiteit. Pas jij hier goed bij? Dan ben jij de Mondhygiënist waar wij naar zoeken voor 2 – 5 dagen per week.

Lees verder »

Mondhygiënist – Heerlen

Introductie

Ons gezellige team wordt gekenmerkt door saamhorigheid. Want we doen het samen! Dit zorgt voor een leuke werkomgeving, waarin jij het beste uit jezelf kunt halen. Past dit bij jou? We zoeken een mondhygiënist voor 3 dagen per week, dagen in overleg!

Lees verder »

Tandarts – Venlo

Introductie

We vinden belangrijk dat patiënten zich bij ons op hun gemak voelen. Daarom denken we mee met de patiënt en zorgen we voor een goede sfeer in de praktijk. Klinkt dit als iets voor jou? Dan ben jij de Tandarts voor 2 – 5 dagen die wij zoeken. De dagen die beschikbaar zijn: dinsdagavond, woensdag van 07.00-15.30 uur, donderdag van 11.30-20.00 uur en vrijdag van 07.30-16.00 uur.


Lees verder »

Tandarts – Hoorn

Introductie

Werk jij graag in een klein en gevarieerd team? En weet jij samen met ons een prettige sfeer te creëren waar patiënten zich op hun gemak voelen? Dan ben jij de tandarts voor 3 dagen die wij zoeken. Vanaf januari hebben we de dinsdag beschikbaar en vanaf half februari komen daar de donderdag en de vrijdag bij.

Lees verder »