Vacatures Carerix

Tandartsassistent – Alkmaar

Introductie

Ben jij behulpzaam ingesteld? En staan kwaliteit en persoonlijke aandacht bij jou centraal? Dan zoeken wij jou! We hebben per direct ruimte voor een tandartsassistent voor de donderdagavond en zaterdagen.

Lees verder »

Preventie-assistent/Paro Preventie-assistent – Utrecht Oudenoord

Introductie

Voor Dental Clinics standplaats Utrecht Oudenoord zijn wij op zoek naar een preventie-assistent/paro preventie-assistent die ons komt versterken. Je kan in overleg met de praktijkleiding jouw werkdagen en uren indelen.

Lees verder »

Tandarts – Barendrecht

Introductie

Voor onze nieuwe praktijk in Barendrecht zijn wij op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week, bij voorkeur woensdag & vrijdag.

Lees verder »

Financial Controller – Hilversum

Introductie

Voor het servicecenter van TopMondzorg zijn wij op zoek naar een fulltime Financial Controller.

Ben jij analytisch sterk en werk jij graag zelfstandig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het liefst onderbouw jij alles wat je doet met cijfers en balansrapportages kennen voor jou geen geheimen. Je draait net zo snel een heldere analyse in elkaar van de maandelijkse trends en ontwikkelingen, als dat je je vastbijt in het verbeteren van de (werk)processen van jouw afdeling of een boeking in de administratie verwerkt.

Breng je daarnaast ook een sterke dosis humor mee? Dan nodigen wij jou bij deze uit om je sollicitatiebrief en CV op te sturen.


Lees verder »

Tandartsassistent – Gouda Greenline

Introductie

Zie jij een groot team en een hectische baan als een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben ruimte voor een tandartsassistent voor 3-5 dagen per week.

Lees verder »

Paro preventie-assistent – Tilburg Reeshof

Introductie

Kun jij goed werken in een groeiende praktijk, waar geen dag hetzelfde is? Dan ben jij de Paro preventie-assistent voor 2 dagen per week die wij zoeken. 

Lees verder »

Tandartsassistent (oproepbasis) – regio Noord-Holland (Amsterdam/Alkmaar)

Introductie

Wij willen al onze patiënten een gezonde en stralende lach geven. Want lachen is leven! Wil jij ons hierbij helpen?

Wij zijn op zoek naar een tandartsassistent op oproepbasis die het leuk vind om op verschillende praktijken flexibel te worden ingezet.

Lees verder »

Mondhygiënist – Maastricht

Introductie

Wij zijn een groot, hardwerkend team met veel diversiteit. Pas jij hier goed bij? Dan ben jij de Mondhygiënist waar wij naar zoeken voor 2 – 5 dagen per week.

Lees verder »

Mondhygiënist – Heerlen

Introductie

Ons gezellige team wordt gekenmerkt door saamhorigheid. Want we doen het samen! Dit zorgt voor een leuke werkomgeving, waarin jij het beste uit jezelf kunt halen. Past dit bij jou? We zoeken een mondhygiënist voor 3 dagen per week, dagen in overleg!

Lees verder »

Tandarts – Venlo

Introductie

We vinden belangrijk dat patiënten zich bij ons op hun gemak voelen. Daarom denken we mee met de patiënt en zorgen we voor een goede sfeer in de praktijk. Klinkt dit als iets voor jou? Dan ben jij de Tandarts voor 2 – 5 dagen die wij zoeken!

Lees verder »